SEPTEO Avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats

Hulp nodig?

Vraag een demo aan

Demander une démo

Diaporama
€89BTW/maand
per gebruiker

Beheer de prestaties van uw kabinet op een doeltreffende manier.

Een demo aanvragen
SECIB air

SECIB neo

SECIB neo is veel meer dan een beheersoftware (facturatie, productie, organisatie...). Het is een echt instrument om uw activiteit te sturen. De geavanceerde functies voor rapportering en prestatieanalyse ondersteunen u bij het nemen van strategische beslissingen en het runnen van uw bedrijf.

 
Tijdsbesparing
Tijdsbesparing
Verhogen van de productiviteit
Verhogen
van de productiviteit
Geavanceerde facturatie
Geavanceerde
facturatie
Beheer van cliëntenrelaties
Beheer van
cliëntenrelaties
Beveiligde cloud
Beveiligde
cloud
Ergonomisch
Ergonomisch
SECIB néo mobile

Uw kabinet volgt u overal!

Profiteer van onze mobiliteitsoplossingen eens SECIB neo in uw kabinet is geïnstalleerd. Uw mobiele apparaten en tablets gaan met u mee en stellen u in staat om van overal comfortabel te werken.
Dossiers en documenten

Dossiers en documenten

Bekijk uw dossiers, documenten en hun financiële status.
Kosten en uitgaven

Kosten en uitgaven

Ook als u onderweg bent, beheert u uw uitgaven en uitgaven om uw boekhouding up-to-date te houden.
Agenda en taken

Agenda en taken

Vind en beheer uw afspraken en taken in real time en vanaf elke locatie.
Prestaties

Prestaties

Voer uw prestaties in per dossier en beheer uw facturatie efficiënter

Aanvullende oplossingen

Al 30 jaar lang werken de teams van SECIB samen aan een gemeenschappelijk doel: de dagelijkse prestaties van kabinetten verbeteren door middel van innoverende technologische oplossingen, die hen bevrijden van talrijke materiële beperkingen en aangepast zijn aan de verwachtingen van een sector in volle digitale transitie. Ontdek onze aanvullende oplossingen.

SECIB Digital doc

SECIB Digital doc
Scan, bewerk en verstuur uw documenten of documentinventarissen en stempel ze af in een paar klikken met SECIB Digital doc.

SECIB Analytics

SECIB Analytics
Dynamische grafieken en tabellen die in real time worden gecreëerd met de bijgewerkte gegevens van uw kabinet om uw activiteit te sturen op basis van objectieve en concrete elementen.

I-Ged

I-Ged
SECIB vindt het eerste intelligente EDM (Electronic Document Management) uit dat artificiële intelligentie ten dienste stelt van advocatenkantoren om uw database te verbeteren en rendabeler te maken.

SECIB Online

SECIB Online
Met SECIB Online creëert u een cliëntenruimte in de kleuren van uw kabinet om uw documenten en facturen in alle veiligheid uit te wisselen en te communiceren.

Office 365

Office 365
De kracht van een complete kantoorsuite gecombineerd met de flexibiliteit van de beveiligde cloud van SECIB, een essentiële combinatie voor de efficiëntie van uw kabinet.

Apparatuur

Apparatuur
IT-apparatuur die is aangepast aan de eisen van professioneel gebruik, die zich duidelijk onderscheidt van het "consumenten"-gamma, voor maximale betrouwbaarheid en robuustheid, efficiëntie en veiligheid.

Veiligheidspack

Veiligheidspack
SECIB biedt u de meest geavanceerde oplossingen om de veiligheid van uw gegevens en die van uw cliënten te garanderen: beveiligde cloud, redundante back-ups, gecodeerde toegang...

Avocatmail

Avocatmail
Kiezen voor een veilige en professionele e-mailoplossing is essentieel. SECIB biedt u een kant-en-klare e-mailoplossing speciaal ontworpen voor advocaten.

Online afspraken maken

Online afspraken maken by Meet laW
Online afspraken maken met videoconferencing met Meet law geïntegreerd in uw website en gekoppeld aan uw SECIB-agenda. De relatie met de cliënt begint hier!

Connecteur DPA

DPA
Het DPA is rechtstreeks verbonden met uw SECIB-software: stroomlijn uw communicatie en documentoverdracht met de gerechtelijke instanties.

Een demo aanvragen

Andere SECIB software

SECIB Air

SECIB Air
Een lichte en intuïtieve bedrijfstoepassing voor een betere organisatie en een optimaal beheer van uw dossiers, contacten en productiviteit.

SECIB Mac neo

SECIB Mac neo
SECIB-technologie gesynchroniseerd met de kracht van Microsoft online 365, speciaal voor liefhebbers van Apple-apparatuur.

Dictaplus cloud

Dictaplus cloud
Met spraakherkenning of in samenwerkingsmodus, integreert u het ingesproken woord in de workflow van uw praktijk om de productie van documenten en correspondentie te versnellen en te stroomlijnen.
{ BANDEAU_IE_TITRE }

{ BANDEAU_IE_TEXTE }
OK