SEPTEO Avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats

Hulp nodig?

Vraag een demo aan

Demander une démo

Ons verhaal

Partners

Vandaag is Septeo-groep de Europese leider in LegalTech. Een en ander is het resultaat van haar vergevorderde expertise in juridische technologieën. SECIB vertrouwt op deze expertise om haar klanten-advocaten steeds meer innoverende digitale oplossingen voor het beheer van hun kabinet aan te bieden.
Appliwave
Appliwave, een cloud- en telecomoperator, is gespecialiseerd in het leveren van gehoste diensten aan KMO's en KMI's. De infrastructuur van Appliwave is verspreid over 21 datacenters, die zich uitsluitend in Frankrijk bevinden.
De diensten van Appliwave worden gedistribueerd door een netwerk van 200 partners en komen ten goede aan bijna 2.000 zakelijke klanten in een 100% indirecte vorm.
Azko
AZKO helpt advocatenkantoren bij hun internetcommunicatiestrategie door hun aanwezigheid op sociale netwerken en in de resultaten van zoekmachines te optimaliseren.
De internetexpertise, gecombineerd met een grondige kennis van de advocatuur, stelt AZKO in staat om gevat in te spelen op de nieuwe communicatieuitdagingen van kabinetten.
Ecostaff
Ecostaff, opgericht in 2001, is de specialist in outsourcingdiensten voor advocatenkantoren: telefoononthaal , typewerk en telewerk. Meer dan 3.000 juridische professionals maken nu gebruik van de diensten van Ecostaff.
Eficio
Eficio biedt zijn klanten een brede waaier van diensten aan, geconcentreerd rond 4 expertisegebieden: software-integratie, consulting, technische ondersteuning en opleiding van gebruikers. Eficio ondersteunt momenteel meer dan 13.000 gebruikers wereldwijd.
Gestisoft
Gestisoft, de eerste op maat gemaakte beheersoftware voor advocatenkantoren. Met meer dan 20 jaar expertise heeft Gestisoft zich kunnen waarmaken als de meest flexibele en configureerbare software op de markt́, waardoor het een echte referentie is in het segment van middelgrote en zeer grote kabinetten.
Novatim
Novatim is een digitale-dienstenbedrijf gespecialiseerd in IT-diensten voor KMO's en iets grotere bedrijven. Onze expertise is gebaseerd op gespecialiseerde en gecertificeerde technische vaardigheden op het gebied van cyberbeveiliging, cloudgebaseerde diensten en on-site IT-outsourcing.
RG System
Zijn SaaS-platform centraliseert op een webinterface de aanvullende diensten van IT-supervisie, controle op afstand, gegevensback-up/herstel en antivirusbescherming.
Softlaw
SOFTLAW, opgericht in 2015, is het eerste bedrijf in Frankrijk dat zich specialiseert in door artificiële intelligentie ondersteunde contractanalyse.In 2020 voegt Septeo-groep haar AI-afdeling samen met de SOFTLAW-teams om een groot internationaal centrum te vormen dat zich richt op artificiële  intelligentie voor juristen.
{ BANDEAU_IE_TITRE }

{ BANDEAU_IE_TEXTE }
OK