SEPTEO Avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats

Hulp nodig?

Vraag een demo aan

Demander une démo

Ons verhaal

Certificeringen

In de loop van zijn 30-jarig bestaan heeft SECIB een fundament van waarden opgebouwd die bevorderlijk zijn voor de ontwikkeling, de innovatie en de prestaties van zijn klanten. Het bedrijf heeft er altijd naar gestreefd de organisatie en de prestaties van advocatenkantoren op lange termijn te verbeteren door het gebruik van IT-instrumenten en de transformatie van praktijken waarbij advocaten bedrijfsleiders worden.

Naast het streven naar technologische kwaliteit en innovatie, cultiveert SECIB een gevoel van dienstverlening en ondersteuning rond vrouwen en mannen die zich bekommeren om het opbouwen van een duurzame en serene relatie met elk van hun gesprekspartners.
Qualiopi

SECIB met QUALIOPI-certificering

De opleidingen die worden aangeboden aan de gebruikers van SECIB-oplossingen zijn QUALIOPI-gecertificeerd. Deze certificering bewijst dat wij voldoen aan het Nationaal Kwaliteitsreferentiesysteem en stelt ons in staat de uitvoering van professionele opleidingen voor uw teams in het gebruik van onze oplossingen te financieren uit openbare en onderlinge fondsen.

De audit is gebaseerd op een referentiekader van 7 criteria, onderverdeeld in 22 indicatoren die voor alle dienstverleners gelden, plus 10 specifieke indicatoren.
Microsoft

Microsoft Gold Partner: de combinatie van de uitmuntendheid van SECIB met de kracht van Microsoft

Wanneer een van onze softwareontwikkelaars de MSCD-certificering (Microsoft Solution Certified Developer) behaalt, kunnen wij de Microsoft Gold Partner-status weergeven. Dankzij dit statuut kan onze ontwikkelingsafdeling genieten van een bijzondere ondersteuning van Microsoft, waarvan SECIB verschillende oplossingen integreert of beheert:

Outlook en Exchange voor uw e-mail
Word voor documentproductie en de fusie van matrixen
Excel voor het genereren van dashboards
Intune voor de inzet van uw IT-apparatuur en de beveiliging van uw gegevens
Azur voor het hosten van uw gegevens in de Cloud en de Dictaplus Cloud-spraakherkenningsengine.

Om een vlotte integratie van deze oplossingen en een optimaal gebruik ervan door de gebruikers van onze toepassingen te garanderen, hebben wij een speciale toegang tot de Microsoft hotline, die zelfs zo ver kan gaan dat een gespecialiseerde consultant naar onze vestigingen wordt gestuurd om specifieke vragen te onderzoeken en op te lossen.
{ BANDEAU_IE_TITRE }

{ BANDEAU_IE_TEXTE }
OK