SEPTEO Avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats

Hulp nodig?

Vraag een demo aan

Demander une démo

SECIB Analytics

Uw instrument voor beheer en strategische besluitvorming

Met SECIB Analytics analyseert u de prestaties van uw kabinet in real time

Welke dossiers of rechtsgebieden zijn het rendabelst? Wat zijn de gefactureerde en/of betaalde bedragen? Er is zoveel informatie beschikbaar dat het verzamelen ervan ingewikkeld en tijdrovend is.

SECIB Analytics is een echt instrument voor het nemen van beslissingen. Het verbindt de database van uw SECIB neo-software met Excel om de verwerking van financiële gegevens te vereenvoudigen en rapporten voor uw kabinet te genereren.

Alle gepresenteerde grafieken en tabellen zijn dynamisch, in real time gemaakt met de recentste gegevens uit uw kabinet.Gebruik het door SECIB ontwikkelde zoekcomplement om verschillende filters te combineren (datumbereiken, facturen en betalingen, verantwoordelijke personen en betalingen...).

Gebruik uw rapporten volgens uw behoeften: exporteren, raadplegen, afdrukken, PowerPoint-presentatie. Rapporten op maat zijn beschikbaar.
SECIB Analytics

Compatibel met

SECIB néo

SECIB néo

SECIB Analytics als video

Organiseer uw gegevens

- Facturatie gesorteerd op cliënt
- Betalingen gesorteerd op cliënt
- Bedrag van de dossiers
- Rangschikking van de cliënten
- Periode, tijdelijkheid, rentabiliteit

Filter de resultaten

- Per verantwoordelijke
- Per medewerker 
- Per interveniënt
- Per aard en materie
- Per zakenaanbrenger 
- Per cliënt

Uw statistische instrumenten

- Vereenvoudigde draaitabellen
- Listing
- Grafieken
- Cirkeldiagrammen

Een demo aanvragen

Andere interessante oplossingen

SECIB Digital doc

SECIB Digital doc
Scan, bewerk en verstuur uw documenten of documentinventarissen en stempel ze af in een paar klikken met SECIB Digital doc.

I-Ged

I-Ged
SECIB vindt het eerste intelligente EDM (Electronic Document Management) uit dat artificiële intelligentie ten dienste stelt van advocatenkantoren om uw database te verbeteren en rendabeler te maken.

SECIB Online

SECIB Online
Met SECIB Online creëert u een cliëntenruimte in de kleuren van uw kabinet om uw documenten en facturen in alle veiligheid uit te wisselen en te communiceren.

Office 365

Office 365
De kracht van een complete kantoorsuite gecombineerd met de flexibiliteit van de beveiligde cloud van SECIB, een essentiële combinatie voor de efficiëntie van uw kabinet.

Online afspraken maken

Online afspraken maken by Meet laW
Online afspraken maken met videoconferencing met Meet law geïntegreerd in uw website en gekoppeld aan uw SECIB-agenda. De relatie met de cliënt begint hier!

Connecteur DPA

DPA
Het DPA is rechtstreeks verbonden met uw SECIB-software: stroomlijn uw communicatie en documentoverdracht met de gerechtelijke instanties.
{ BANDEAU_IE_TITRE }

{ BANDEAU_IE_TEXTE }
OK