SEPTEO Avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats

Hulp nodig?

Vraag een demo aan

Demander une démo

Organisatie en beheer van de teams

Beheer van meerdere sites

Beheer van bestanden, boekhouding, samenwerking... Met SECIB verenigt en stroomlijnt u de werking van uw kabinet over de verschillende vestigingen heen.

Uniform beheer van al uw sites

  • Al uw sites beheerd vanuit dezelfde account
  • Afzonderlijke nummering van uw dossiers
  • Team- en personeelsbeheer

De groei van uw kabinet of uw opeenvolgende associaties hebben u ertoe aangezet om andere sites te creëren of te integreren en het is noodzakelijk geworden om informatie en documenten te delen en te cross-referencen: administratief, juridisch, financieel, enz. 
SECIB laat u toe om verschillende sites te beheren op dezelfde plaats en op onafhankelijke wijze in hun facturatie en organisatie (leden, teams, dossiernummering) zonder afzonderlijke accounts te vereisen, waardoor de vlotheid van uw gegevenscirculatie gegarandeerd wordt zonder de integriteit ervan in gevaar te brengen.
Organisation et gestion des équipes - Gestion multi-sites

Beschikbaar op

SECIB néo

SECIB néo

SECIB Air

SECIB Air

SECIB Mac néo

SECIB Mac néo

Meer informatie aanvragen

Captcha
* Velden gemarkeerd met een asterisk zijn verplicht.

Andere functies

Financieel /facturatie

Financieel /facturatie
Een verfijndere instelling van uw facturatiesysteem: codering van prestaties , kosten en verschotten, aanmaningen voor onbetaalde facturen, beheer van forfaits en abonnementen...

Agenda en taken

Agenda en taken
De organisatie van uw dagen en die van uw teams kan alleen efficiënt gebeuren binnen uw bedrijfssoftware.Beheer uw activiteit, uw afspraken en de voortgang van uw dossiers in projectmodus!

Dossiers

Dossiers
Omdat de dossiers van uw cliënten de kern van uw activiteit vormen, kiest u ervoor om uw processen te automatiseren: aanmaak van dossiers, bijbehorende acties, handtekening...

Productie van documenten

Productie van documenten
Het aanmaken en schrijven van uw documenten moet eenvoudig zijn. Automatiseer het verzamelen van gegevens om de opmaak van uw documenten en briefwisseling te vereenvoudigen en u te concentreren op hun toegevoegde waarde.

Communicatie

Communicatie
De communicatie van uw kabinet eenvoudig en snel gemaakt: beveiligde cliëntenruimte, e-mailbijlage, e-barreau-interface, contactbeheer...
{ BANDEAU_IE_TITRE }

{ BANDEAU_IE_TEXTE }
OK