SEPTEO Avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats

Hulp nodig?

Vraag een demo aan

Demander une démo

Ons verhaal

Externe partners

SECIB heeft zich omringd met de beste partners ter wereld op het gebied van informatica en kantoorautomatisering om zijn klanten-advocaten betrouwbare, performante en beveiligde tools en werkomgevingen aan te bieden waarmee ze het beste uit hun structuur en hun teams kunnen halen.

 

Bitdefender
Sinds 2001 maakt de innovatiecapaciteit van Bitdefender het mogelijk om bekroonde beveiligingsoplossingen en realtime bescherming te bieden aan consumenten, bedrijven, netwerken en cloudservices.Vandaag de dag is Bitdefender ook een uitgelezen leverancier, met technologieën die voor meer dan 38% zijn geïntegreerd in de beveiligingsoplossingen wereldwijd.
HP
Sinds enkele jaren is HP de partner van SECIB om advocatenkantoren uit te rusten met computerapparatuur die is aangepast aan de behoeften van deze beroepsgroepen: prestaties, beveiliging, mobiliteit en design om efficiënt te zijn op kantoor, thuis, tijdens vergaderingen of in de rechtbank. Met de steun van de Septeo-groep, die werkt met grote volumes, kan Secib zijn klanten de nieuwste computers aanbieden tegen een onderhandeld tarief.
Microsoft
Microsoft is een multinational die onder meer het besturingssysteem Windows 10 ontwikkelt, waarop de computers van onze klanten-advocatendraaien. Microsoft werd in 1975 opgericht door Bill Gates en is gevestigd in Redmond (VS). Het bedrijf is momenteel de grootste uitgever op de markt van besturingssystemen en informatica ter wereld, met een jaaromzet van meer dan 50 miljard dollar.
Microsoft365
Microsoft 365 is de merknaam voor een abonnement op de nieuwste versie van de Microsoft Office-suite en een reeks clouddiensten, in tegenstelling tot de zogenaamde eeuwigdurende licenties, die voor onbepaalde tijd op een enkele computer tegelijk worden geïnstalleerd.
Watchguard
WatchGuard stelt meer dan 80.000 kleine bedrijven wereldwijd in staat om hun meest waardevolle bedrijfsmiddelen te beschermen, zelfs met meer dan 10 miljoen terminals. In een wereldwijde omgeving waar cyberbeveiliging voortdurend in ontwikkeling is en er elke dag nieuwe bedreigingen opduiken, biedt WatchGuard alle bedrijven de allernieuwste technologie op het gebied van cyberbeveiliging.
{ BANDEAU_IE_TITRE }

{ BANDEAU_IE_TEXTE }
OK