SEPTEO Avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats

Hulp nodig?

Vraag een demo aan

Demander une démo

Visibilité Internet by AZKO

Zichtbaarheid op internet

Gewoon op internet zitten, is niet meer de hamvraag. Er goed op gepositioneerd zijn, daar draait het om!

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Een op de twee bezoekers komt via een zoekmachine! Zoekoptimalisatie of natuurlijke referencing bestaat uit het optimaliseren van uw website om de beste posities te verkrijgen in de resultaten van zoekmachines (Google, Bing...).

Commerciële zoekmachineoptimalisatie (SEA)

Bereik de toppositie binnen het uur met Google Ads! "Search Engine Advertising" bestaat uit het bieden op sleutelwoorden om uw site bovenaan de resultaten van de zoekmachine te laten verschijnen (vermeld als een advertentie). De weergave is afhankelijk van de zoekopdracht en het trefwoord.

Beheer van uw sociale netwerken (SMO)

Facebook, Twitter, LinkedIn: de basis van uw zichtbaarheid op het internet! AZKO bouwt aan de aanwezigheid van uw advocatenkantoor op de meest invloedrijke sociale netwerken. Naast de creatie van uw pagina's, accounts en profielen, geeft AZKO animo aan uw community door de publicatie van juridische artikels aangepast aan uw interventiedomeinen
Visibilité Internet by AZKO

Meer informatie aanvragen

Andere oplossingen zijn ook misschien interessant voor u

Materieel & veiligheid

Materieel & veiligheid
Voor uw kabinet: het beste materiaal, gekozen, geïnstalleerd, geconfigureerd en onderhouden door professionals, experts in IT voor de juridische beroepen.

Apparatuur

Apparatuur
IT-apparatuur die is aangepast aan de eisen van professioneel gebruik, die zich duidelijk onderscheidt van het "consumenten"-gamma, voor maximale betrouwbaarheid en robuustheid, efficiëntie en veiligheid.

Veiligheidspack

Veiligheidspack
SECIB biedt u de meest geavanceerde oplossingen om de veiligheid van uw gegevens en die van uw cliënten te garanderen: beveiligde cloud, redundante back-ups, gecodeerde toegang...

Avocatmail

Avocatmail
Kiezen voor een veilige en professionele e-mailoplossing is essentieel. SECIB biedt u een kant-en-klare e-mailoplossing speciaal ontworpen voor advocaten.

Outsourcing

Outsourcing by Ecostaff
Ecostaff helpt advocatenkantoren bij het optimaliseren en organiseren van hun secretariaatsdiensten door tijdrovende maar essentiële administratieve functies uit te besteden.

Typ-diensten

Typ-diensten by Ecostaff
Vertrouw het typen van uw akten, documenten en brieven toe aan de teams van ECOSTAFF wanneer u ze nodig hebt.

Telefoononthaal

Telefoononthaal by Ecostaff
ECOSTAFF ondersteunt uw telefooncentrale continu of in overflow en maakt uw kabinet volledig beschikbaar 5 dagen per week van 8u tot 20u.

Admin SECIB

Admin SECIB by Ecostaff
Verwerken van inkomende en uitgaande post en e-mails, opstellen en opvolgen van facturen, beheer van de e-barreaubox, aanleggen van dossiers, enz.

Businessontwikkeling

Businessontwikkeling by AZKO
AZKO begeleidt advocatenkantoren bij de ontwikkeling en implementatie van een digitale communicatiestrategie (website, sociale media, zichtbaarheid in zoekmachines, ...)

Zichtbaarheid op internet

Zichtbaarheid op internet by AZKO
Op het internet zijn is niet langer de vraag, het gaat er alleen nog maar om zichtbaar te zijn op het web voor uw doelgroep, cliënten of prospects!

Online betaling

Online betaling by AZKO
Laat uw cliënten uw facturen betalen vanaf elk medium: computer, tablet, smartphone... In elke fase van hun dossiers.

Online afspraken maken

Online afspraken maken by Meet laW
Online afspraken maken met videoconferencing met Meet law geïntegreerd in uw website en gekoppeld aan uw SECIB-agenda. De relatie met de cliënt begint hier!

Connecteur DPA

DPA
Het DPA is rechtstreeks verbonden met uw SECIB-software: stroomlijn uw communicatie en documentoverdracht met de gerechtelijke instanties.
{ BANDEAU_IE_TITRE }

{ BANDEAU_IE_TEXTE }
OK