SEPTEO Avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats

Hulp nodig?

Vraag een demo aan

Demander une démo

Audits & opleiding

Specifieke opleidingen

In een context van marktveranderingen en de modernisering van instrumenten en praktijken door hun digitalisering, is de circulatie van informatie drastisch versneld en moeten het beheer en de productie van het kabinet in staat zijn om deze ontwikkelingen te volgen.

Verschillende opleidingen voor verschillende behoeften

Naargelang u voor het eerst SECIB-software gaat gebruiken of uw vaardigheden in een specifieke functie van uw tool wenst te verbeteren(facturering, juridisch secretariaat, enz.), zal ons team van opleiders u begeleiden naargelang uw behoeften, uw gewoonten en de specifieke kenmerken van uw kabinet.

Meer informatie aanvragen
 

Ontplooiingsopleidingen

Deze sessies dienen als leidraad voor de gebruikers om de SECIB-toepassingen en eventuele aanvullende oplossingen in de best mogelijke omstandigheden en termijnen te kunnen inzetten.
 

Begeleidingsopleidingen

Specifieke of periodieke begeleidingsopleidingen kunnen verschillende vormen aannemen, afhankelijk van de behoeften en beperkingen van het kabinet:
  • Valideren van de assimilatie van nieuwe competenties
  • Zorgen voor productiviteitswinst door het gebruik van een of meer instrumenten te verbeteren (schriftelijke productie, facturatie)
  • Terbeschikkingstelling van multimediadocumentatie
  • E-learningsessies of geïndividualiseerde opleidingen op afstand over een catalogus van thematische opleidingen met keuzemogelijkheden à la carte
  • Bijscholingswebinars over specifieke en gevraagde onderwerpen (gratis)
  • Mogelijkheid om contracten voor terugkerende en gepersonaliseerde begeleiding op te stellen voor de voortdurende verbetering van praktijken.
  • Deze opleidingen worden vooraf voorbereid met onze consultants. Zij voeren organisatorische en operationele audits uit die ons in staat stellen de begeleiding door onze trainers aan te passen aan specifieke behoeften en processen.
4,64/5
Tevredenheidscijfer 
voor onze opleidingen
4,85/5
Score van onze deskundigen
voor hun vaardigheden
4,85/5
Score voor de pedagogische aanpak
van onze opleiders
100%
van degenen die onze opleidingen hebben gevolgd,
bevelen ze aan bij een collega.

Download onze SECIB-opleidingencatalogus

Downloaden

Meer informatie aanvragen

{ BANDEAU_IE_TITRE }

{ BANDEAU_IE_TEXTE }
OK