SEPTEO Avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats

Hulp nodig?

Vraag een demo aan

Demander une démo

U bent hier :
I-Ged

De artificiële intelligentie van uw kabinet

I-GED het neurale netwerk om uw gegevens te onderzoeken

SECIB vindt het eerste intelligente EDM (Electronic Document Management - elektronisch documentenbeheer) uit dat artificiële intelligentie ten dienste stelt van advocatenkantoren.

Verfijn uw zoekopdrachten door de resultaten te filteren op dossier, onderwerp, locatie, documenttype of extra trefwoorden.

Geavanceerde technologie afkomstig van Machine Learning

iGed by SECIB leert en begrijpt de uitgevoerde opzoekingen om de efficiëntie te verhogen en de relevantie van de voorgestelde resultaten te verbeteren.

Het iGED biedt dossiersuggesties in uw mailbox om uw uitwisselingen eenvoudiger aan uw dossiers te kunnen koppelen: verspil geen tijd en informatie.

Koppel uw gegevens: Om nog verder te gaan en het volledige potentieel van uw gegevens te benutten, kunt u met het iGed SECIB de verbanden tussen documenten, dossiers en contacten in de database van uw kabinet grafisch verkennen.

Maak ten slotte  optimaal gebruik van het werk van uw kabinet met de handige clausulelijst voor het kopiëren van inhoud om het opstellen van uw documenten te vereenvoudigen.
I-Ged by SECIB

Compatibel met

SECIB néo

SECIB néo

I-Ged by SECIB als video

Een demo aanvragen

Andere oplossingen zijn ook misschien interessant voor u

SECIB Digital doc

SECIB Digital doc
Scan, bewerk en verstuur uw documenten of documentinventarissen en stempel ze af in een paar klikken met SECIB Digital doc.

SECIB Analytics

SECIB Analytics
Dynamische grafieken en tabellen die in real time worden gecreëerd met de bijgewerkte gegevens van uw kabinet om uw activiteit te sturen op basis van objectieve en concrete elementen.

SECIB Online

SECIB Online
Met SECIB Online creëert u een cliëntenruimte in de kleuren van uw kabinet om uw documenten en facturen in alle veiligheid uit te wisselen en te communiceren.

Office 365

Office 365
De kracht van een complete kantoorsuite gecombineerd met de flexibiliteit van de beveiligde cloud van SECIB, een essentiële combinatie voor de efficiëntie van uw kabinet.

Online afspraken maken

Online afspraken maken by Meet laW
Online afspraken maken met videoconferencing met Meet law geïntegreerd in uw website en gekoppeld aan uw SECIB-agenda. De relatie met de cliënt begint hier!

Connecteur DPA

DPA
Het DPA is rechtstreeks verbonden met uw SECIB-software: stroomlijn uw communicatie en documentoverdracht met de gerechtelijke instanties.
{ BANDEAU_IE_TITRE }

{ BANDEAU_IE_TEXTE }
OK