SEPTEO Avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats

Hulp nodig?

Vraag een demo aan

Demander une démo

Talk's of D-Talk's

Opleidingen/conferenties van een halve of een hele dag die worden georganiseerd in balies, advocatenkantoren, netwerken en advocatengroeperingen over thema's zoals innovatie, de digitale transitie van advocatenkantoren, cyberbeveiliging, enz.

Woon de volgende Talk's of D-Talk's bij

Innovatie is een opportuniteit voor de juridische en gerechtelijke wereld. De SECIB-groep ondersteunt u bij het beheer van veranderingen: digitale transformatie, digitale innovatie en modernisering van uw kabinetten.

Onze eerste zorg is advocaten te voorzien van steeds meer oplossingen en diensten om hen te helpen in contact te blijven met hun cliënten en hun bedrijf efficiënter te runnen.

De SECIB-groep breidt haar steun uit door het organiseren van "TALK'S of D-TALK'S" in verschillende balies. Deze halve of hele dagen opleiding/conferenties behandelen verschillende thema's die centraal staan bij de uitdagingen en de toekomst van het beroep: communicatie, innovatie, digitale transitie, interprofessionaliteit, enz.Download het programma

Organiseer uw Talk's of D-Talk's

Thema's van de in 2021 georganiseerde Talk's en D-Talk's

#1 - Stuur uw kabinet

Hoe kunt u het beheer van uw kabinet optimaliseren om uw productiviteit te verhogen?

Lees meer
 

#2 - Boost uw communicatie

Hoe de cliëntenrelatie en de communicatie van de advocaat optimaliseren en tegelijk een zakelijke ontwikkeling integreren?

Lees meer
 

#3 - Digitale transformatie van de gerechtelijke markt

In een snel veranderende gerechtelijke markt wordt het beroep door elkaar geschud door de intrede van nieuwe technologieën in praktijken en gewoonten.

Lees meer
 

#4 - Optimaliseer de prestaties van uw teams

De zoektocht naar nieuwe groeihefbomen is een dagelijkse uitdaging voor advocatenkantoren. Als jurist en ondernemer is uw tijd kostbaar, net als die van uw teams.

Lees meer
 

#5 - Verander van een vrije beroeper naar een versterkte gerechtelijke ondernemer

Hoe kunt u de juiste instrumenten kiezen in verhouding tot uw activiteit en marktpositionering?

Lees meer
 

#6 - Een multiprofessioneel project implementeren

De interprofessionele praktijk heeft niet gewacht op de goedkeuring van de wet-Macron en bestaat in de praktijk eigenlijk al informeel en in specifieke gevallen. Sommige professionals hebben hier al blijk van gegeven door "ad hoc"-teams op te richten

Lees meer
 

#7 - Cyberveiligheid voor advocatenkantoren

Hoe kunt u uw gegevens en die van uw cliënten beschermen? Hoe kunt u een optimaal niveau van vertrouwelijkheid en veiligheid bij uw uitwisselingen garanderen?

Lees meer
 

#8 - AI voor advocatenkantoren is niet ingewikkeld

AI = Groot concept of concrete oplossingen? Wat zijn de gevolgen voor de juridische beroepen en, vooral, wat zijn de voordelen?  

Lees meer
 

#9 - Legal DESIGN

Vernieuwing in cliëntenrelaties door legal design Begrip van de concepten "Design" & "Customer Centric", Gebruik van duidelijke juridische taal in communicatie...

Lees meer
 

U wil een TALK'S organiseren?

Advocaat, kabinetten of balie... u wilt een TALK'S of een D-TALK'S organiseren. Kies de formule die bij u past, stel 3 data en een locatie voor, er wordt binnen 72 uur contact met u opgenomen om een datum en praktische details overeen te komen.
 
U ontvangt een communicatiepakket om de conferentie te promoten (affiches, e-mailing, contactformulier).

 
{ BANDEAU_IE_TITRE }

{ BANDEAU_IE_TEXTE }
OK