SEPTEO Avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats

Hulp nodig?

Vraag een demo aan

Demander une démo

SECIB Online

De link tussen uw kabinet en uw cliënten

SECIB Online: de beveiligde cliëntenruimte van uw kabinet

Genereer identificatoren voor elk van uw cliënten en publiceer voor hen alle of een deel van de informatie die op hen betrekking heeft: documenten, facturen, proceduregebeurtenissen, enz. Deel informatie en gegevens in alle veiligheid en vertrouwelijkheid dankzij een hoog beveiligde encryptie.

Breng uw cliënten op de hoogte van de voortgang van hun zaak via e-mail alerts en bied hen de mogelijkheid om documenten digitaal in te dienen zonder zich te hoeven verplaatsen of documenten met de post te sturen.

Ten slotte hebt u toegang tot statistieken over de geregistreerde activiteit waarmee u de besluitvorming en de ontwikkeling van uw activiteit en uw kabinet kunt vergemakkelijken.
SECIB Online

Compatibel met

SECIB néo

SECIB néo

SECIB Air

SECIB Air

SECIB Mac néo

SECIB Mac néo

Uw cliëntenruimte als video


Een demo aanvragen

Andere interessante oplossingen

SECIB Digital doc

SECIB Digital doc
Scan, bewerk en verstuur uw documenten of documentinventarissen en stempel ze af in een paar klikken met SECIB Digital doc.

SECIB Analytics

SECIB Analytics
Dynamische grafieken en tabellen die in real time worden gecreëerd met de bijgewerkte gegevens van uw kabinet om uw activiteit te sturen op basis van objectieve en concrete elementen.

I-Ged

I-Ged
SECIB vindt het eerste intelligente EDM (Electronic Document Management) uit dat artificiële intelligentie ten dienste stelt van advocatenkantoren om uw database te verbeteren en rendabeler te maken.

Office 365

Office 365
De kracht van een complete kantoorsuite gecombineerd met de flexibiliteit van de beveiligde cloud van SECIB, een essentiële combinatie voor de efficiëntie van uw kabinet.

Online afspraken maken

Online afspraken maken by Meet laW
Online afspraken maken met videoconferencing met Meet law geïntegreerd in uw website en gekoppeld aan uw SECIB-agenda. De relatie met de cliënt begint hier!

Connecteur DPA

DPA
Het DPA is rechtstreeks verbonden met uw SECIB-software: stroomlijn uw communicatie en documentoverdracht met de gerechtelijke instanties.
{ BANDEAU_IE_TITRE }

{ BANDEAU_IE_TEXTE }
OK