SEPTEO Avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats

Hulp nodig?

Vraag een demo aan

Demander une démo

Diaporama
€65BTW/maand
per gebruiker

Een intuïtieve beheersoplossing


Een demo aanvragen
SECIB air

SECIB Air

Een lichte en intuïtieve bedrijfstoepassing voor een betere organisatie en een optimaal beheer van uw dossiers, contacten en productiviteit.

 
Tijdsbesparing
Tijdsbesparing
Verhogen van de productiviteit
Verhogen
van de productiviteit
Cloud Sécurisé
Beveiligde
cloud
Ergonomisch
Ergonomisch
SECIB néo mobile

Uw kabinet volgt u overal!

Profiteer van onze mobiliteitsoplossingen eens SECIB Air in uw kabinet is geïnstalleerd. Uw mobiele apparaten en tablets gaan met u mee en stellen u in staat om overal comfortabel te werken.
Dossiers et documents

Dossiers en documenten

Bekijk uw dossiers, documenten en hun financiële status.
Frais et débours

Kosten en uitgaven

Ook als u onderweg bent, beheert u uw uitgaven en uitgaven om uw boekhouding up-to-date te houden.
Agenda et tâches

Agenda en taken

Vind en beheer uw afspraken en taken in real time en vanaf elke locatie.
Temps passés

Prestaties

Voer uw prestaties in per dossier en beheer uw facturatie efficiënter

Aanvullende oplossingen

Al 30 jaar lang werken de teams van SECIB samen aan een gemeenschappelijk doel: de dagelijkse taken van kabinetten verbeteren door middel van innoverende technologische oplossingen, die hen bevrijden van talrijke materiële beperkingen en aangepast zijn aan de verwachtingen van een sector in volle digitale transitie. Ontdek onze aanvullende oplossingen.

SECIB Digital doc

SECIB Digital doc
Scan, bewerk en verstuur uw documenten of documentinventarissen en stempel ze af in een paar klikken met SECIB Digital doc.

SECIB Online

SECIB Online
Met SECIB Online creëert u een cliëntenruimte in de kleuren van uw kabinet om uw documenten en facturen in alle veiligheid uit te wisselen en te communiceren.

Office 365

Office 365
De kracht van een complete kantoorsuite gecombineerd met de flexibiliteit van de beveiligde cloud van SECIB, een essentiële combinatie voor de efficiëntie van uw kabinet.

Avocatmail

Avocatmail
Kiezen voor een veilige en professionele e-mailoplossing is essentieel. SECIB biedt u een kant-en-klare e-mailoplossing speciaal ontworpen voor advocaten.

Online afspraken maken

Online afspraken maken by Meet laW
Online afspraken maken met videoconferencing met Meet law geïntegreerd in uw website en gekoppeld aan uw SECIB-agenda. De relatie met de cliënt begint hier!

Connecteur DPA

DPA
Het DPA is rechtstreeks verbonden met uw SECIB-software: stroomlijn uw communicatie en documentoverdracht met de gerechtelijke instanties.

Een demo aanvragen

Andere SECIB software

SECIB neo

SECIB neo
Geïnspireerd door nieuwe beroepspraktijken en door de diepgaande veranderingen die de digitale revolutie teweeg heeft gebracht, laat SECIB neo u toe om uw praktijk, uw teams en uw productiviteit op een geavanceerde manier te beheren.

Dictaplus cloud

Dictaplus cloud
Met spraakherkenning of in samenwerkingsmodus, integreert u het ingesproken woord in de workflow van uw praktijk om de productie van documenten en correspondentie te versnellen en te stroomlijnen.

SECIB Mac neo

SECIB Mac neo
SECIB-technologie gesynchroniseerd met de kracht van Microsoft online 365, speciaal voor liefhebbers van Apple-apparatuur.
{ BANDEAU_IE_TITRE }

{ BANDEAU_IE_TEXTE }
OK