SEPTEO Avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats

Hulp nodig?

Vraag een demo aan

Demander une démo

Votre structure

Vous reprenez un cabinet

La reprise d'un cabinet est une étape clé. Découvrez comment SECIB peut vous accompagner dans cette démarche. 

Revoyez vos pratiques !

La reprise d’un cabinet est une étape pleine de challenge, c'est le moment idéal pour optimiser les pratiques et redémarrer l'activité sur de bonnes bases. 
 
  • Vous êtes repreneur du cabinet dans lequel vous étiez collaborateurs et dont les associés ont décidé de passer la main ?
  • Vous et vos associés avez décidé d’agrandir votre structure en absorbant un nouveau cabinet ?
  • Vous quittez votre poste de collaborateur et préférez reprendre un cabinet existant plutôt que d’en créer un ex-nihilo ?
 

Nos solutions

Pour la création de votre nouvelle structure, SECIB vous accompagne dans la réflexion de votre organisation, dans l'implémentation de votre nouveau logiciel et dans la gestion de votre infrastructure informatique en 4 phases :
 
  • Analyse  
  • Déploiement    
  • Formation  
  • Gestion
Demander plus d'informations
 

Nos recommandations

Audits & Accompagnement

Audits & Accompagnement
Optimisez le fonctionnement et la productivité de votre structure grâce aux audits réalisés par nos experts de la profession d'avocat et du fonctionnement de leurs cabinets.

SECIB Air

SECIB Air
Een lichte en intuïtieve bedrijfstoepassing voor een betere organisatie en een optimaal beheer van uw dossiers, contacten en productiviteit.

SECIB neo

SECIB neo
Geïnspireerd door nieuwe beroepspraktijken en door de diepgaande veranderingen die de digitale revolutie teweeg heeft gebracht, laat SECIB neo u toe om uw praktijk, uw teams en uw productiviteit op een geavanceerde manier te beheren.

SECIB Mac neo

SECIB Mac neo
SECIB-technologie gesynchroniseerd met de kracht van Microsoft online 365, speciaal voor liefhebbers van Apple-apparatuur.

Materieel & veiligheid

Materieel & veiligheid
Voor uw kabinet: het beste materiaal, gekozen, geïnstalleerd, geconfigureerd en onderhouden door professionals, experts in IT voor de juridische beroepen.

Avocatmail

Avocatmail
Kiezen voor een veilige en professionele e-mailoplossing is essentieel. SECIB biedt u een kant-en-klare e-mailoplossing speciaal ontworpen voor advocaten.

Office 365

Office 365
De kracht van een complete kantoorsuite gecombineerd met de flexibiliteit van de beveiligde cloud van SECIB, een essentiële combinatie voor de efficiëntie van uw kabinet.

e-Signature

e-Signature
Bespaar kostbare tijd met een in uw bedrijfssoftware geïntegreerde e-handtekening en geef de ondertekening van al uw documenten een nieuw elan.

Businessontwikkeling

Businessontwikkeling by AZKO
AZKO begeleidt advocatenkantoren bij de ontwikkeling en implementatie van een digitale communicatiestrategie (website, sociale media, zichtbaarheid in zoekmachines, ...)

Online afspraken maken

Online afspraken maken by Meet laW
Online afspraken maken met videoconferencing met Meet law geïntegreerd in uw website en gekoppeld aan uw SECIB-agenda. De relatie met de cliënt begint hier!

SECIB Online

SECIB Online
Met SECIB Online creëert u een cliëntenruimte in de kleuren van uw kabinet om uw documenten en facturen in alle veiligheid uit te wisselen en te communiceren.

Outsourcing

Outsourcing by Ecostaff
Ecostaff helpt advocatenkantoren bij het optimaliseren en organiseren van hun secretariaatsdiensten door tijdrovende maar essentiële administratieve functies uit te besteden.

Demander plus d'informations

Captcha
* Velden gemarkeerd met een asterisk zijn verplicht.

{ BANDEAU_IE_TITRE }

{ BANDEAU_IE_TEXTE }
OK