SEPTEO Avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats

Hulp nodig?

Vraag een demo aan

Demander une démo

Votre structure

Vous êtes avocat indépendant

SECIB : votre prestataire unique qui vous fait gagner du temps.

Indépendance est synonyme de polyvalence

Vous devez gérer tous les aspects de votre cabinet :
 
  • Choix du logiciel
  • Choix du matériel 
  • Gestion de vos dossiers
  • Suivi administratif 
  • ...
Simplifiez-vous la vie : privilégiez le prestataire unique avec SECIB.
 

Nos solutions

SECIB propose un écosystème complet. Notre catalogue de solutions permet de répondre à tous les besoins de votre fonction : associez-les pour un service personnalisé.

Logiciel métier, prestataire IT, logiciel de dictée, e-signature, prise de RDV en ligne, business developpement,... Tout vos besoins rassemblés chez un prestataire pour simplifier vos échanges.


Demander plus d'informations
 

Nos recommandations

SECIB neo

SECIB neo
Geïnspireerd door nieuwe beroepspraktijken en door de diepgaande veranderingen die de digitale revolutie teweeg heeft gebracht, laat SECIB neo u toe om uw praktijk, uw teams en uw productiviteit op een geavanceerde manier te beheren.

Dictaplus cloud

Dictaplus cloud
Met spraakherkenning of in samenwerkingsmodus, integreert u het ingesproken woord in de workflow van uw praktijk om de productie van documenten en correspondentie te versnellen en te stroomlijnen.

SECIB Digital doc

SECIB Digital doc
Scan, bewerk en verstuur uw documenten of documentinventarissen en stempel ze af in een paar klikken met SECIB Digital doc.

Avocatmail

Avocatmail
Kiezen voor een veilige en professionele e-mailoplossing is essentieel. SECIB biedt u een kant-en-klare e-mailoplossing speciaal ontworpen voor advocaten.

Office 365

Office 365
De kracht van een complete kantoorsuite gecombineerd met de flexibiliteit van de beveiligde cloud van SECIB, een essentiële combinatie voor de efficiëntie van uw kabinet.

Materieel & veiligheid

Materieel & veiligheid
Voor uw kabinet: het beste materiaal, gekozen, geïnstalleerd, geconfigureerd en onderhouden door professionals, experts in IT voor de juridische beroepen.

Online afspraken maken

Online afspraken maken by Meet laW
Online afspraken maken met videoconferencing met Meet law geïntegreerd in uw website en gekoppeld aan uw SECIB-agenda. De relatie met de cliënt begint hier!

Outsourcing

Outsourcing by Ecostaff
Ecostaff helpt advocatenkantoren bij het optimaliseren en organiseren van hun secretariaatsdiensten door tijdrovende maar essentiële administratieve functies uit te besteden.

Demander plus d'informations

Captcha
* Velden gemarkeerd met een asterisk zijn verplicht.

{ BANDEAU_IE_TITRE }

{ BANDEAU_IE_TEXTE }
OK