SEPTEO Avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats

Hulp nodig?

Vraag een demo aan

Demander une démo

Votre rôle

Avocat collaborateur

Constituez votre clientèle, développez votre réseau, consolidez vos compétences,...

Développez et fidélisez votre clientèle

Votre futur est au cœur de vos préoccupations : constitution de votre clientèle, développement de votre réseau, consolidation de vos compétences ou de votre spécialisation… SECIB vous propose un outil polyvalent et complet pour vous préparer tous les jours à votre succès de demain.

Avocat collaborateur au sein d'un cabinet, vous préparez votre avenir en développant et en fidélisant votre propre clientèle. Vous avez besoin d’un outil complet, mobile et abordable qui pourra vous suivre dans vos projets.


Nos solutions

SECIB vous propose un écosystème complet, en accord avec l'ère de la digitalisation qui vous permettra de gérer et fidéliser votre clientèle de façon simple et efficace.Demander plus d'informations
 

Nos recommandations

SECIB Air

SECIB Air
Een lichte en intuïtieve bedrijfstoepassing voor een betere organisatie en een optimaal beheer van uw dossiers, contacten en productiviteit.

SECIB neo

SECIB neo
Geïnspireerd door nieuwe beroepspraktijken en door de diepgaande veranderingen die de digitale revolutie teweeg heeft gebracht, laat SECIB neo u toe om uw praktijk, uw teams en uw productiviteit op een geavanceerde manier te beheren.

SECIB Mac neo

SECIB Mac neo
SECIB-technologie gesynchroniseerd met de kracht van Microsoft online 365, speciaal voor liefhebbers van Apple-apparatuur.

e-Signature

e-Signature
Bespaar kostbare tijd met een in uw bedrijfssoftware geïntegreerde e-handtekening en geef de ondertekening van al uw documenten een nieuw elan.

Materieel & veiligheid

Materieel & veiligheid
Voor uw kabinet: het beste materiaal, gekozen, geïnstalleerd, geconfigureerd en onderhouden door professionals, experts in IT voor de juridische beroepen.

Avocatmail

Avocatmail
Kiezen voor een veilige en professionele e-mailoplossing is essentieel. SECIB biedt u een kant-en-klare e-mailoplossing speciaal ontworpen voor advocaten.

Office 365

Office 365
De kracht van een complete kantoorsuite gecombineerd met de flexibiliteit van de beveiligde cloud van SECIB, een essentiële combinatie voor de efficiëntie van uw kabinet.

SECIB Digital doc

SECIB Digital doc
Scan, bewerk en verstuur uw documenten of documentinventarissen en stempel ze af in een paar klikken met SECIB Digital doc.

Demander plus d'informations

Captcha
* Velden gemarkeerd met een asterisk zijn verplicht.

{ BANDEAU_IE_TITRE }

{ BANDEAU_IE_TEXTE }
OK