SEPTEO Avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats

Hulp nodig?

Vraag een demo aan

Demander une démo

Votre rôle

Avocat associé

SECIB vous propose des solutions d'analyse, de pilotage et de facturation pour vous assister au quotidien.

Développez et pérennisez votre activité

Afin de vous accompagner dans la bonne conduite de votre cabinet, SECIB vous propose des solutions d'analyse, de pilotage et de facturation pour vous assister au quotidien.

À l'heure de la digitalisation, la priorité pour la profession d'avocat est de fonctionner en accord avec la réalité de chacun : rapidité, qualité et efficacité.


Nos solutions

SECIB met son expérience à votre service pour vous proposer différentes solutions dans votre démarche de digitalisation. Découvrez dès à présent les logiciels et solutions complémentaires qui vous permettrons d'entrer efficacement dans l'ère de l'avocat entrepreneur.


Demander plus d'informations
 

Nos recommandations

SECIB neo

SECIB neo
Geïnspireerd door nieuwe beroepspraktijken en door de diepgaande veranderingen die de digitale revolutie teweeg heeft gebracht, laat SECIB neo u toe om uw praktijk, uw teams en uw productiviteit op een geavanceerde manier te beheren.

I-Ged

I-Ged
SECIB vindt het eerste intelligente EDM (Electronic Document Management) uit dat artificiële intelligentie ten dienste stelt van advocatenkantoren om uw database te verbeteren en rendabeler te maken.

e-Signature

e-Signature
Bespaar kostbare tijd met een in uw bedrijfssoftware geïntegreerde e-handtekening en geef de ondertekening van al uw documenten een nieuw elan.

SECIB Analytics

SECIB Analytics
Dynamische grafieken en tabellen die in real time worden gecreëerd met de bijgewerkte gegevens van uw kabinet om uw activiteit te sturen op basis van objectieve en concrete elementen.

SECIB Online

SECIB Online
Met SECIB Online creëert u een cliëntenruimte in de kleuren van uw kabinet om uw documenten en facturen in alle veiligheid uit te wisselen en te communiceren.

SECIB Digital doc

SECIB Digital doc
Scan, bewerk en verstuur uw documenten of documentinventarissen en stempel ze af in een paar klikken met SECIB Digital doc.

Dictaplus cloud

Dictaplus cloud
Met spraakherkenning of in samenwerkingsmodus, integreert u het ingesproken woord in de workflow van uw praktijk om de productie van documenten en correspondentie te versnellen en te stroomlijnen.

Online afspraken maken

Online afspraken maken by Meet laW
Online afspraken maken met videoconferencing met Meet law geïntegreerd in uw website en gekoppeld aan uw SECIB-agenda. De relatie met de cliënt begint hier!

Audits & Accompagnement

Audits & Accompagnement
Optimisez le fonctionnement et la productivité de votre structure grâce aux audits réalisés par nos experts de la profession d'avocat et du fonctionnement de leurs cabinets.

Materieel & veiligheid

Materieel & veiligheid
Voor uw kabinet: het beste materiaal, gekozen, geïnstalleerd, geconfigureerd en onderhouden door professionals, experts in IT voor de juridische beroepen.

Avocatmail

Avocatmail
Kiezen voor een veilige en professionele e-mailoplossing is essentieel. SECIB biedt u een kant-en-klare e-mailoplossing speciaal ontworpen voor advocaten.

Office 365

Office 365
De kracht van een complete kantoorsuite gecombineerd met de flexibiliteit van de beveiligde cloud van SECIB, een essentiële combinatie voor de efficiëntie van uw kabinet.

Demander plus d'informations

Captcha
* Velden gemarkeerd met een asterisk zijn verplicht.

{ BANDEAU_IE_TITRE }

{ BANDEAU_IE_TEXTE }
OK