SEPTEO Avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats SECIB Solutions pour avocats

Hulp nodig?

Vraag een demo aan

Demander une démo

Dossiers

Intelligente boomstructuur

Bespaar tijd bij het aanmaken van uw dossiers met de intelligente boomstructuur van repertoria van SECIB die uw repertoria personaliseert volgens de specifieke kenmerken van uw specialiteit.

Automatiseer de creatie van uw dossiers

  • Versnel en automatiseer de creatie van uw dossiers
  • Personaliseer uw boomstructuur van repertoria 

De specialisatie(s) van uw kabinet vereist/vereisen een instrument dat bij uw processen past. SECIB biedt u de mogelijkheid om de boomstructuur van uw dossiers aan te passen en het aanmaken ervan te automatiseren.

Stel de boomstructuur van de repertoria op volgens uw materie (familierecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht of zelfs boomstructuur van een juridisch dossier) of submaterie (echtscheiding, ontslag, verzekeringsrecht, enz.) en activeer het genereren ervan zodra u de materie of de submaterie kiest bij het aanmaken van de dossiers.
Dossier - arborescence intelligente

Beschikbaar op

SECIB néo

SECIB néo

SECIB Air

SECIB Air

SECIB Mac néo

SECIB Mac néo

Meer informatie aanvragen

Captcha
* Velden gemarkeerd met een asterisk zijn verplicht.

Andere functies

Financieel /facturatie

Financieel /facturatie
Een verfijndere instelling van uw facturatiesysteem: codering van prestaties , kosten en verschotten, aanmaningen voor onbetaalde facturen, beheer van forfaits en abonnementen...

Organisatie van de teams

Organisatie van de teams
Pas de werking van uw software aan aan de organisatie van uw teams: multisite, dossiernummering, boek- en rekeningbeheer, ...

Agenda en taken

Agenda en taken
De organisatie van uw dagen en die van uw teams kan alleen efficiënt gebeuren binnen uw bedrijfssoftware.Beheer uw activiteit, uw afspraken en de voortgang van uw dossiers in projectmodus!

Productie van documenten

Productie van documenten
Het aanmaken en schrijven van uw documenten moet eenvoudig zijn. Automatiseer het verzamelen van gegevens om de opmaak van uw documenten en briefwisseling te vereenvoudigen en u te concentreren op hun toegevoegde waarde.

Communicatie

Communicatie
De communicatie van uw kabinet eenvoudig en snel gemaakt: beveiligde cliëntenruimte, e-mailbijlage, e-barreau-interface, contactbeheer...
{ BANDEAU_IE_TITRE }

{ BANDEAU_IE_TEXTE }
OK